Banner_1 JPG
Diverse maten
Diverse materialen-1
Just be amazed
Yvette Natuurfotografie
Natuur aan de muur op kantoor zorgt voor meer welzijn, een hogere productiviteit en meer arbeidsvreugde.
Uitzicht op natuur (ook nabootsing van natuur) heeft een sterke impact op emoties en welzijn. Wanneer wij kijken naar natuur(foto's) maakt ons brein dopamine aan. Dit 'feel good'- hormoon geeft een gevoel van genot en blijdschap: geluk dus! Als we onszelf in onze leef- en werkomgeving omringen met afbeeldingen van natuur, zorgt dit voor minder ziekteverzuim en burnout. Natuur aan de muur is dus dé shortcut om van werkstress naar werkplezier te gaan!

Natuur is goed voor onze gezondheid en ons welzijn.
Een bezoek aan de natuur vermindert stress. We hebben minder last van piekergedachten en een wandeling is goed voor onze conditie en onze hart- en bloedvaten. Natuur is een instant happy maker en we voelen ons veel gelukkiger en vitaler. Ga dus vaker naar buiten en maak een wandeling in een natuurlijke omgeving. Of ervaar een unieke natuurbeleving met een NatureBliss Walk. Wil je een keer mee? Klik dan op één van de wandelingen hieronder of kijk in de agenda voor meer locaties en data.

NatureBliss Walks (wandelingen bij zonsopkomst)
Deelnemers aan het woord:
Monique: deze wandelingen zijn een toegangsticket tot beestachtig mooie feestjes, waterpartijtjes en lichtfestivals. Natuurlijk(e) muziek aanwezig. Verwondering gegarandeerd.
Melanie: Genoten van de wandeling! Rustgevend, niets moet, gewoon genieten van wat je ziet, wat je hoort en wat het met je doet. Zonder dat je het merkt, laat je de wereld even los. Dat is wat jij geeft en dat is een mooie kwaliteit. En het mooie is dat jij en anderen er zichtbaar van genieten.
Jan: De vroege morgen is magisch! Het licht, de sfeer, de dieren en alle geluiden: puur, schoonheid èn leerzam!
Hans: Een echte aanrader. Voor mij een eye-opener; eerst keek ik, maar nu zie ik het ook!

 

Nieuwste producten
De volgende producten hebben we onlangs voor je toegevoegd.